2012 Február Vitéze házi íjász verseny eredménye és beszámoló

 

Február utólsó előtti vasárnapján került sor az ehavi házi versnyünkre. A havas pálya némi veszélyt jelentett az elkóborolt nyílvesszők számára és egy-egy minden bizonnyal csak tavasszal fog "kikelni" de ez senki kedvét nem szegte.

A célok között ügyességi és 3d-s is volt. A legtrükkösebbnek a szalma karika bizonyult, melyen most nem átlőni kellett, hanem magát a pár cm vastagságú karikát kellett eltalálni.

A megnyitón szakosztályunk vezetője vázolta az idei terveket, majd a verseny alatt mindenki elmesélhette mi történt vele a hosszú tél alatt. 

Az eredmények kihirdetésén a legjobbak átvehették Vitézi oklevelüket, a dobogósok pedig egy-egy csokival lettek gazdagabbak. Külön elismerés illeti az ifi/gyerek kategória indulóit, ugyanis a felnőttekkel azonos távról lőttek és pontjaikkal a felnőttek között is erős középmezőnyben végeztek volna.

Eredmények:

Ifi/gyerek íjász:
1. Kis Dávid
2. Mayer Miklós

Felnőtt íjász:
1. Scháb Csaba
2. Handbauer Márton
3. Ráhn Eszter
4. Szép Máté
5. Bohár Ervin
6. Lévai Eszter
7. Kékkői László

A kisebb nagyobb téli kihagyás után jó volt újra egy kis házi versenyen az íjat kézbe fogni. A tavasz már közeleg és vele a márciusi Tavaszköszöntő versenyünk is, szóval mindenkit bíztatunk az edzéseken való részvételre. A versenyen készült képek felkrültek a fotóalbuma és ide kattintva elérhetőek.